FlexService Updates

Vind sneller de gegevens die je zoekt!

Om je dagelijkse werk goed uit te kunnen voeren, is het belangrijk dat je over de juiste informatie beschikt. Je bent op zoek naar specifieke gegevens over klanten en kandidaten, maar je wilt nog sneller schakelen. Met de nieuwe lijstgenerator in FlexService maak je, op basis van de voor jouw relevante criteria, standaard overzichtslijsten aan. Elke keer dat je FlexService opent, heb je automatisch de gewenste informatie tot je beschikking. Maak zoveel lijsten aan als je nodig hebt en switch eenvoudig tussen lijsten. Zo heb jij elke dag in een handomdraai inzicht in de gegevens die voor jou zo belangrijk zijn!

LIJSTGENERATOR LIJSTGENERATOR Demo aanvragen Demo aanvragen

Werken met de FlexService lijstgenerator

backoffice software FlexService

Stel eerst je standaard filter in

De lijstgenerator is beschikbaar voor de modules Kandidaat en Klantrelatie. Ga naar de module en je ziet direct de lijstgenerator. Let op: zolang er geen criteria zijn gekozen, is het overzicht leeg. Met het menu “specificatie” kies je de criteria voor het genereren van je overzichtslijst.

backoffice software FlexService

Maandverloning in FlexService

Bij een maandverloning betaal je iedere maand op een vaste dag je personeelskosten.
Hoewel het voor veel uitzendorganisaties niet gebruikelijk is om op deze manier te verlonen, wordt de vraag vanuit inleners om maandverloning toe te passen steeds groter.
Om aan deze vraag te kunnen voldoen en je meer flexibiliteit te bieden in je dienstverlening, hebben we maandverloning toegevoegd aan de huidige verloningsopties in FlexService.
En om het nog makkelijker voor je te maken hebben we een instructie manual opgesteld, waarin precies staat beschreven hoe je elke verloningsvorm kunt toepassen.
Wil je deze ontvangen of heb je vragen over de nieuwe FlexService versie, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Pas je filter toe en genereer
je gewenste overzichtslijst

Als je de criteria hebt gekozen, klik je op “Uitvoeren”. De lijst wordt dan automatisch gegenereerd. Is dit de lijst die je het meest gebruikt? Stel deze dan als standaard in met de optie “Zet als standaard filter”. Wil je binnen de lijst nog verder filteren, dan kan dat op basis van de onderstaande kenmerken

  • Alleen actief
  • Mijn bureau
  • Mijn relatiebeheer

Geef je filter een naam en sla hem op

Je kunt je filter eenvoudig een naam geven. Zorg ervoor dat het voor jou en je collega’s duidelijk is welk overzicht je met dit filter genereert. Sla je filter vervolgens op met de knop “Opslaan filter”. Al je lijsten zijn dan terug te vinden onder “Opgeslagen filters” (zie ook de afbeelding hierboven).

De volgende keer dat je FlexService opent, zie je direct de overzichtslijst die je als standaard hebt ingesteld.

Extra handig: plaats je lijstgenerator waar je hem het liefst gebruikt

Bepaal zelf of het specificatiemenu met de filtervelden links of boven de resultaatregels staat. Dit doe je simpelweg door het menu naar de plek te slepen die jij het prettigst vindt werken. De naam van de overzichtslijst die je op dat moment gebruikt, staat altijd direct achter de modulenaam (Kandidaat of Klantrelatie).

Lijstgenerator aanzetten

De lijstgenerator is vooralsnog te gebruiken voor de modules Klantrelatie en Kandidaat.
Maar daar blijft het zeker niet bij, nieuwe modules volgen snel. Houd onze FlexService Updates in de gaten!

Nu al snel en eenvoudig overzichtslijsten genereren van je klantrelaties en kandidaten?
Neem dan contact op met je admin gebruiker of FlexService contactpersoon.