FlexService Updates

Meer flexibiliteit met maandverloning in FlexService

In FlexService was het al mogelijk om te verlonen per week, per 4-weken of per vaste periode. Daar hebben we recent ook de optie maandverloning aan toegevoegd.

In deze FlexService Updates:

  • Meer flexibiliteit met maandverloning
  • Prijsafspraken instellen en toepassen
  • Boetes voorkomen met de ID-check

In FlexService was het al mogelijk om te verlonen per week, per 4-weken of per vaste periode. Daar hebben we recent ook de optie maandverloning aan toegevoegd.

In deze FlexService Updates:

  • Meer flexibiliteit met maandverloning
  • Prijsafspraken instellen en toepassen
  • Boetes voorkomen met de ID-check
LEES VERDER LEES VERDER Demo aanvragen Demo aanvragen

De voordelen van maandverloning

Opdrachtgever

“De verloningsperiode voor flexwerkers is nu gelijk aan de verloningsperiode voor mijn vaste personeel: een stuk simpeler voor de salarisadministratie!”

Intermediair

“Met de maandverloningsoptie zijn we flexibeler in onze werkwijze en bieden we onze opdrachtgevers en flexwerkers nog meer service!”

Flexwerker

“Ongeacht de gewerkte uren per week, wat nogal eens kan verschillen, krijg ik mijn salaris op een vast moment in de maand zoals ik dat gewend ben!”

pay-day-soon

Flexibeler werken en minder druk op je loonadministratie

Maandverloning biedt je de mogelijkheid om variabele uren maandelijks op een vast moment te verlonen. Zo breng je het aantal verloningsmomenten van vier keer per maand terug naar slechts één verloningsmoment. Je kunt de gewerkte uren wel wekelijks factureren aan je opdrachtgever om zo je liquiditeit te waarborgen. Kortom, met maandverloning ben je niet alleen flexibeler in je dienstverlening maar verlaag je ook de druk op je loonadministratie.

Vaste Periodeverloning (VPV) vs. Maandverloning

Waar Vaste Periodeverloning is gebaseerd op verloning per periode op basis van vaste uren, geeft maandverloning nu ook de mogelijkheid om maandelijks op basis van variabele uren te verlonen.

Bespaar tijd bij het maken
van contracten

Het vastleggen van de juiste lonen, tarieven en urensoorten die van toepassing zijn, kan een zeer tijdrovend proces zijn. Zeker als er ook sprake is van vergoedingen en inhoudingen in contracten. Dit kan een stuk eenvoudiger. In Regeling leg je, naast het inrichten van prijsafspraken, ook regeling-specifieke functieniveaus en periodieken vast. Om deze functionaliteit te gebruiken, voeg je prijsafspraken, niveaus en periodieken toe voor de cao’s die in gebruik zijn. Daarna kun je deze extra elementen op elk relevant contract toepassen.

Boetes voorkomen met de ID-check

Identiteitscontrole in de flexbranche is van groot belang. Om boetes naar aanleiding van ID-fraude te voorkomen, kun je FlexService koppelen aan de waterdichte ID-check van Securitech. De koppeling bestaat uit meerdere elementen:

  • ID-security pakket inclusief specialistische software
  • Document Scanner om ID’s automatisch te checken
  • Training Document Security & Profiling incl. certificaat

Klik hier voor meer informatie en een demo.

Fraude rapportage 2

Maandverloning in FlexService gebruiken?

Wil jij deze extra verloningsoptie activeren in FlexService?
Neem dan contact op met onze afdeling Support.