FlexService Updates

Sneller en makkelijker werken volgens de aangepaste ABU cao

Volgens de aangepaste ABU cao moet de uitzendbevestiging aan de kandidaat per 1 februari een aantal extra elementen bevatten. Ook op de loonstrook moet de toegepaste cao en inschaling zijn gespecificeerd.

FlexService ondersteunt sinds de uitlevering van update 5.0.1751.3 van 26 januari de aangepaste ABU cao voorwaarden. In deze FlexService Updates laten we je zien welke functionaliteiten jou helpen om conform de aangepaste ABU cao te werken.

LEES VERDER LEES VERDER Demo aanvragen Demo aanvragen

Werken conform de
aangepaste ABU cao

Conform de aangepaste ABU cao moet vanaf 1 februari de uitzendbevestiging aan de kandidaat een aantal extra elementen bevatten waaronder de functie-inschaling en -trede volgens de beloningsregeling, de van toepassing zijnde toeslaguren, ploegentoeslag, overwerkuren en ADV-compensatie. Ook is het verplicht om de inlener-cao en de inschaling op de loonafrekening te vermelden. Een behoorlijk arbeidsintensief en foutgevoelig proces als je dit elke keer weer opnieuw moet doen. De module Regeling in FlexService biedt gelukkig uitkomst.

Meer efficiency
met de module Regeling

In module Regeling kunnen, naast het inrichten van prijsafspraken, ook regeling-specifieke functieniveaus en periodieken worden vastgelegd. Om deze functionaliteiten te kunnen gebruiken, moeten prijsafspraken, niveaus en periodieken worden toegevoegd voor de cao’s die in gebruik zijn. Als dit is ingeregeld, kunnen deze extra elementen op elk relevant contract worden toegepast.

Loonafrekening

In FlexService zijn sinds update 5.0.1751.3 een aantal nieuwe velden beschikbaar gemaakt. We bieden hierdoor de mogelijkheid om de van toepassing zijnde (inlener-) cao en de inschaling op de loonafrekening te vermelden.

Wij denken graag met je mee

FlexService ondersteunt sinds de uitlevering van update 5.0.1751.3 van 26 januari de aangepaste ABU cao voorwaarden. Mocht je extra hulp nodig hebben bij de functionaliteiten rondom deze voorwaarden, dan helpen wij je graag om dit goed in te richten.