uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar

FlexService Updates

Elke maand houden we je op de hoogte van nieuwe software updates en functionaliteiten

Stabiliteit door software testing

23-08-2018

Bij het maken en onderhouden van software is het essentieel om continu de kwaliteit en stabiliteit van de software te monitoren en testen. Dit geldt ook de FlexService backoffice software. Voor elke release testen we onze software op verschillende user scenario’s om de continuïteit en kwaliteit richting onze klanten en partners te borgen. In deze FlexService Updates vertellen we je er graag meer over.

arrow_forward

Updates migratie UBplus

29-06-2018

Het is ons doel om in 3 jaar tijd (2018 tm 2020) alle UBplus klanten naar UBplus 8.0 en HelloFlex over te zetten en daar beginnen we – zoals we in de nieuwsbrief van april hebben vermeld – dit jaar mee. Tijd voor nieuws over het migratieplan. In deze nieuwsbrief vertellen we welke essentiële stappen er nodig zijn om de eerste migratietrajecten succesvol uit te voeren.

arrow_forward

Bekijk de hoogtepunten van de AVG webinars

01-07-2018

Onlangs organiseerden we twee webinars waarin we je nieuwe functionaliteiten in FlexService hebben laten zien die je helpen om volgens de AVG te werken. In deze Updates kun je de belangrijkste topics op je gemak terugkijken.

arrow_forward

De belangrijkste AVG maatregelen voor FlexService

20-6-2018

In de afgelopen Updates hebben we al veel verteld over de AVG maatregelen in FlexService. Wat is er veranderd en welke nieuwe functies staan er tot je beschikking? Hoe helpt FlexService je om persoonsgegevens te verwerken en te bewaren volgens de AVG? Lees er meer over in deze FlexService Updates.

arrow_forward

Nieuwe functies die je helpen bij de AVG

25-5-2018

We werken voortdurend aan nieuwe functies die je helpen om aan de nieuwe wetgeving te kunnen voldoen. In deze FlexService Updates laten we je nieuwe functies zien om documenten te verwijderen en bewaartermijnen te verlengen. Lees snel verder!

arrow_forward

Hoe helpt FlexService jou om aan de AVG / GDPR te voldoen?

29-3-2018

Nog maar twee maanden en dan moeten alle bedrijven aan de eisen van de AVG voldoen. Wij hebben hier de afgelopen maanden - in nauw overleg met onze klanten - hard aan gewerkt. In deze Updates vertellen we je er meer over.

arrow_forward