Uitzendsoftware efficiënt en betrouwbaar

Met FlexService uitzendsoftware houd jij de volledige controle over al je uitzendprocessen. Van werving en plaatsing, tot verloning en facturatie.

uitzendsoftware

FlexService uitzendsoftware

 • Verwerk belangrijke gegevens sneller en nauwkeuriger
 • Stroomlijn werkprocessen met geautomatiseerde workflows
 • Vraag op elk moment de juiste en meest actuele gegevens op
 • Behoud overzicht en controle met duidelijke rapportages

Aanvragen verwerken
en kandidaten inschrijven

Wil jij effectief communiceren met je kandidaten en inleners? Dan moet je eerst je CRM goed op orde hebben. FlexService biedt je een compleet FrontOffice pakket waarmee jij direct de status kunt inzien van een klantcontact, efficiënt kunt matchen en aanvragen eenvoudig verwerkt.

 • Efficiënt communiceren met kandidaten
 • Direct de status inzien van een klantcontact
 • Eenvoudig kandidaten en vacatures matchen

Plaatsingen maken
en contracten opstellen

Uitzenduren en contracten efficiënter en nauwkeuriger verwerken? Dankzij de slimme workflow based functies in FlexService heb jij de basis in handen om je administratie onverstoorbaar en geautomatiseerd door te laten lopen. Hierdoor heb jij meer tijd over om je op je core business te richten.

 • Contracten eenvoudig en zeker vastleggen
 • Managementinformatie putten uit gegevensstromen
 • Foutloos en efficiënt uren verwerken

Backoffice software voor verlonen en factureren

Neemt je verloningsproces veel tijd in beslag? In FlexService verwerk je eenvoudig alle declaraties en koppel je de verloning en facturatie hier automatisch aan. Zo houd je je kandidaten tevreden en zorg je dat je alle betalingen op tijd binnen zijn.

 • Efficiënt declaraties verwerken
 • Eenvoudig verlonen en betalen
 • Geautomatiseerd factureren
backoffice software FlexService

FlexService highlights

Eenvoudig kandidaten en klantrelaties beheren

Met FlexService maak je eenvoudig klanten en kandidaten aan. Met makkelijk te genereren overzichtslijsten kun je snel gegevens inzien en filteren. Alle contacthistorie met klanten en kandidaten is volledig inzichtelijk.

Nauwkeurig en op tijd
verlonen en factureren

Met FlexService uitzendsoftware zorg je voor efficiënte registratie, goedkeuring en verwerking van gewerkte uren. De software helpt je met slimme reminders die er voor zorgen dat jij en je collega’s nooit meer iets hoeven te vergeten.

Werken vanuit één database door slimme koppelingen

FlexService is te koppelen aan andere pakketten via webservices en XML-berichtgeving. Zo werk je niet meer vanuit verschillende systemen, maar houd je je administratie overzichtelijk in één up-to-date systeem.

Effectiever samenwerken
met de ToDo manager

Om de kwaliteit van je dienstverlening te waarborgen, moet je effectief samenwerken met je collega’s en andere relaties. Met FlexService ToDo maak je eenvoudig op elk moment taken aan en wijs je ze toe aan de juiste persoon.

Snel inzien van de statussen
van je contracten

Met FlexService weet je exact wat je verplichtingen zijn als juridisch werkgever. Uitzendovereenkomsten, inlenersbeloningen, afspraken met klanten en lopende opdrachten zijn eenvoudig terug te vinden en in te zien.

Management rapportages maken en delen

Om je inzicht te geven in je periodieke resultaten hebben we meer dan 50 standaard rapportages voor je klaargezet. Exporteer de overzichten met een druk op de knop en deel deze met je stakeholders.

De mensen van support en implementatie werken zorgvuldig en proactief en stellen zich op als een verlengstuk van onze organisatie. De software groeit met ons mee, ook bij zeer grote volumes.

Rolf Tempelman

Payned payrolling

Wist je dat...

meer dan 3.000 tevreden klanten op de uitzendsoftware van FlexService vertrouwen

Steeds meer intermediairs vertrouwen op de betrouwbaarheid en efficiency die FlexService uitzendsoftware biedt. Wil jij dit ook? Neem dan snel contact met ons op.

140 software engineers dagelijks aan nieuwe functionaliteiten werken

FlexService heeft software developers in Nederland en Oekraïne. Samen met ervaren specialisten uit de markt zorgen zij dat onze uitzendsoftware steeds beter wordt.

we elk jaar 60% van onze licentiegelden investeren in R&D

FlexService belooft stabiliteit en controle. Dat kunnen we alleen waar maken door continu te bouwen aan onze uitzendsoftware. En dat doen we dus ook.

“De mensen van support en implementatie werken zorgvuldig en proactief en stellen zich op als een verlengstuk van onze organisatie. De software groeit met ons mee, ook bij zeer grote volumes.”

Rolf Tempelman

Payned payrolling