Over ons

FlexService is onderdeel van de HelloFlex group, gevestigd in Amersfoort
Samen met onze collega's in Oekraïne zorgen wij continu voor vernieuwing van onze software

Voor en door onze klanten

FlexService is opgericht in 2000, op verzoek van de branche. FlexService uitzendsoftware is tot stand gekomen in een langdurige samenwerking met leading customers. Een interessante coalitie van een tiental uitzendbureaus, payroll kantoren, detacheringsbedrijven en recruitment bureaus. Deze partners hebben hun beste mensen beschikbaar gesteld om de uitzendsoftware mee te helpen ontwikkelen, door requirements aan te geven en de software te testen. Al onze leading customers zijn nog steeds tevreden klanten.

Efficiënte backoffice processen

De laatste vijf jaar is veel tijd gespendeerd om de uitzendsoftware geschikt te maken voor de strenge compliance eisen waaraan beursgenoteerde uitzendbureaus moeten voldoen. Maar ook het steeds verder automatiseren van de backoffice processen van onze klanten. We zijn er dan ook trots op dat diverse klanten van onze uitzendsoftware slechts één backoffice medewerker nodig hebben om 10 miljoen omzet te kunnen verwerken (credit management niet meegerekend).

Kantoren in Nederland en Oekraïne

We blijven groeien

FlexService is onderdeel van de HelloFlex group. HelloFlex group is de afgelopen jaren flink gegroeid. Meer dan 1.500 organisaties maken inmiddels gebruik van onze oplossingen. Deze worden ontwikkeld door ruim 200 vakspecialisten in Nederland en Oekraïne. En we groeien nog steeds. FlexService belooft stabiliteit en controle. Dat kunnen we alleen waarmaken door continu te bouwen aan onze uitzendsoftware. Daarom investeren we elk jaar 60% van onze licentiegelden in R&D. Steeds meer intermediairs vertrouwen op de betrouwbaarheid en efficiency die FlexService uitzendsoftware biedt. Wil jij dit ook? Neem dan snel contact met ons op.