Online tools

breid FlexService uit met HelloFlex tools om nog slimmer te werken

Voorzie je kandidaten en klanten van gebruiksvriendelijke HelloFlex tools om snel en efficiënt uren in te vullen of contracten digitaal te tekenen. Alle gegevens zijn automatisch gekoppeld met de FlexService database.

Meer informatie
Backoffice infographic FlexService

Gemak voor iedereen
jij houdt de controle

HelloFlex is een online platform, bestaande uit tools die je werkprocessen efficiënter maken. Met deze online tools kunnen recruiters, klanten en kandidaten eenvoudig gegevens invoeren, bewerken en delen. De HelloFlex tools zijn op elk apparaat te gebruiken en de gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met FlexService. Zo behoud je altijd de controle over alle inkomende en uitgaande gegevens in je database.

Backoffice FlexService infographic

Altijd en overal de beschikking
over de meest actuele gegevens

FlexService biedt standaard een koppeling met het HelloFlex platform, zodat je gegevens altijd en overal actueel en betrouwbaar zijn. Dankzij de koppeling kunnen kandidaten en klanten op elk gewenst moment hun gegevens inzien in de online omgeving van HelloFlex. Denk hierbij aan digitale uitzenddocumenten, contracten en loonstroken. Ook kunnen ze hier je nieuwsberichten lezen en direct met jou communiceren.

Backoffice FlexService infographic

Ingericht op jouw werkprocessen
met handige filters en alerts

HelloFlex werkt op basis van rollen en alerts. Jij, je klanten en je kandidaten krijgen een eigen profiel, en verrichten alle belangrijke taken van het uitzendproces online. Denk aan het invullen van urenbriefjes, het tekenen van uitzenddocumenten of het inschrijven bij je uitzendbureau.

Alle gegevens die in HelloFlex worden ingevoerd, kun je in FlexService verwerken voor een correcte backoffice huishouding.

"Manpower kiest ook de komende
jaren voor HelloFlex"

ManpowerGroup blijft de komende jaren gebruikmaken van de cloud software van HelloFlex group voor de ondersteuning van haar mid- en backoffice processen zoals de contract- en tijdadministratie, verloning van haar flexwerkers en de facturatie van haar klanten.

LEES MEER