uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar

Werk sneller én veiliger!

Koppel FlexService en Securitech voor nog meer zekerheid en efficiëntie

Identiteitscontrole in de flexbranche is van groot belang. Enerzijds omdat een vastgestelde identiteit nodig is om een samenwerking aan te gaan. Anderzijds om schade als gevolg van fraude en andere vormen van criminaliteit te voorkomen. Om identiteit nog efficiënter en veiliger te controleren, kun je FlexService nu koppelen aan de waterdichte ID-controlefuncties van Securitech. Met deze koppeling ontvang je onder andere:
  • Een ID controle totaalpakket inclusief specialistische software
  • Securitech security specialisten stand by voor al je vragen
  • Een Document Scanner om ID-bewijzen automatisch te scannen
  • Een gratis training Document Security & Profiling incl. certificaat

Identiteitscontrole in de flexbranche is van groot belang. Om identiteit nog efficiënter en veiliger te controleren, kun je FlexService nu koppelen aan de waterdichte ID-controlefuncties van Securitech. Met deze koppeling ontvang je onder andere:&nbsp;<ul>  <li>Een ID controle totaalpakket inclusief specialistische software</li>  <li>Securitech security specialisten stand by voor al je vragen</li>  <li>Een Document Scanner om ID-bewijzen automatisch te scannen</li>  <li>Een gratis training Document Security &amp; Profiling incl. certificaat</li></ul>

Fraude rapportage 2

Automatische controle
en passend advies

Dankzij de grondige en betrouwbare controlefuncties van Securitech hoef je nooit meer in onzekerheid te zitten over de echtheid van de ID-documenten die je ontvangt en verwerkt. De meegeleverde Document Scanner controleert ieder type document op echtheid. Bij twijfel wordt het document automatisch via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de Fraudedesk. Hier beoordeelt één van onze gecertificeerde documentspecialisten het document nauwkeurig, waarna je een passend advies krijgt over de te volgen procedure.

Bespaar 3 tot 5 minuten per document

Alle gegevens die de Document Scanner scant, worden automatisch overgenomen in je FlexService database. Je hoeft het dus niet meer handmatig in te voeren, waardoor de verwerkingstijd  per document drastisch afneemt. Ook maak je snel en gemakkelijk personeelsdossiers aan op basis van deze ID-gegevens en waarmee je kunt aantonen dat je werknemers via een waterdicht protocol zijn gecontroleerd. Naast een enorme tijdbesparing voorkom je hiermee ook fraude, waarvoor boetes al snel kunnen oplopen van €8.000,- tot wel €24.000,-.

Gebruik de koppeling en kies voor nog meer zekerheid

Gratis security training

& certificaat

Kies voor deze koppeling en je krijgt een training Document Security & Profiling kado, compleet met certificering. Hiermee kun je aantonen zelf ook te beschikken over de nodige basiskennis op het gebied van identiteitscontrole.

Wereldwijde referentiedatabase

Er worden meerdere beveiligingscontroles uitgevoerd op basis van een uitgebreide referentiedatabase. In een paar stappen zie je of het document in kwestie echt is, en of er verdachte zaken zijn die nader onderzocht moeten worden.

Gebruiksvriendelijk totaalpakket

Wanneer je gebruik maakt van onze koppeling ontvang je een gebruiksvriendelijk totaalpakket, inclusief specialistische software, onze fraudedesk en Document Scanner. Alles wordt bij jou op locatie geïnstalleerd.

Jouw persoonlijke expert
altijd stand by

Bij de fraudedesk kun je rekenen op de in-house expertise van Securitech. Gecertificeerde documentspecialisten staan stand by voor al jouw vragen. Ze beoordelen twijfelgevallen case by case en voorzien je direct van een passend advies.

Geschikt voor alle
identiteitsdocumenten

Alle typen identiteitsdocumenten zijn door de Document Scanner te checken op echtheid. Paspoorten, id-kaarten, werkdocumenten, verblijfsvergunningen en rijbewijzen; het is met de Document Scanner gesneden koek.

Volledige afstemming
op wet- en regelgeving

Alle product- en dienstverlening is conform de identificatie, verificatie, registratie- en bewaarplicht. De administratieve verwerking wordt volgens de richtlijnen van de NEN-4400 normering, SNA en de Autoriteit Persoonsgegevens vastgelegd.

De koppeling FlexService-Securitech geeft ons zekerheid in ons werkproces. Op al onze vestigingen werken wij nu op een uniforme wijze; de scans worden op dezelfde manier ingelezen en gekoppeld aan ons FlexService softwaresysteem.

Michiel Kuiper

PDZ Uitzendbureau