uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar

Kandidaten en klanten

kandidaten inschrijven, selecties maken en aanvragen verwerken

Communiceer met klanten en kandidaten op basis van up-to-date gegevens. Met eenvoudig te gebruiken matchingsfuncties vind je de meest geschikte kandidaten.

Lees meer
Nieuwe kandidaat aanmaken FlexService

Kandidaten in een paar
simpele stappen in je database

Schrijf kandidaten in door een paar simpele stappen te doorlopen. FlexService slaat alle belangrijke gegevens direct op in je database en voorkomt dat je onnodig dubbele gegevens invoert. Met de signaallijsten-functie creëer je eenvoudig overzichten van alle kandidaten die in een bepaalde maand jarig zijn of een overzicht van de laatste contactmomenten met je kandidaten. Handig toch?

backoffice software voor sourcing activiteiten

Gemakkelijk contact
onderhouden met je klanten

Om de communicatie met je klanten effectief te laten verlopen, moet je CRM goed op orde zijn. In FlexService heb je opties voor invoer van de belangrijkste contactpersonen, klantspecifieke prijsafspraken en de gewenste contactfrequentie. Ook kun je makkelijk filteren en zoeken om klantendossiers in te zien. De ToDo manager en signaallijsten helpen je optimaal met een juiste en tijdige klantbewerking.

Kandidaat selectie FlexService

De meest passende kandidaten voor je opdracht selecteren

Naast het aanmaken van nieuwe kandidaten en het invoeren van klantrelaties, kun je efficiënt je aanvragen verwerken. Eenvoudig te gebruiken matchingsfuncties helpen je de meest passende kandidaten voor een vacature te selecteren. Maar het werkt ook andersom. Op basis van de criteria die je opgeeft, vind je gemakkelijk passende vacatures voor je kandidaten. Meer weten? Vraag dan de online demo aan.

De mensen van support en implementatie werken zorgvuldig en proactief en stellen zich op als een verlengstuk van onze organisatie. De software groeit met ons mee, ook bij zeer grote volumes.

Rolf Tempelman

Payned payrolling

Handige functies in FlexService

Controles en alerts

  • Automatische reminders helpen je om je werk nauwkeurig en tijdig uit te voeren
  • FlexService voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving en uitzend CAO’s

Sorteren, groeperen en filteren

  • Maak eenvoudig selecties en overzichten met handige filterfuncties
  • Sla standaardfilters op en genereer in één klik de gegevens die jij nodig hebt

Selecteren en toewijzen

  • Slim selecteren van geschikte kandidaten voor klanten op basis van vaste criteria
  • Invoeren en toewijzen van taken en acties, zodat je altijd weet wat de prioriteiten zijn

“De mensen van support en implementatie werken zorgvuldig en proactief en stellen zich op als een verlengstuk van onze organisatie. De software groeit met ons mee, ook bij zeer grote volumes.”

Rolf Tempelman

Payned payrolling