uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar

FlexService

Backoffice uitzendsoftware,
efficiënt en betrouwbaar

Met FlexService backoffice software houd jij de regie in handen tijdens alle fasen van het uitzendproces. Van kandidaatbeheer tot plaatsing, verloning en facturatie. Ook zorgen we dat onze software altijd voldoet aan actuele wet- en regelgeving.

Img
betrouwbare uitzendsoftware

FlexService uitzendsoftware
betrouwbaar en efficiënt

  • Veilig en nauwkeurig kandidaat- en klantgegevens beheren
  • Automatische workflows die je door elk uitzendproces leiden
  • Slimme lijstgenerator om belangrijke gegevens direct in te zien
  • Werken volgens actuele wet- en regelgeving en CAO bepalingen
  • Managementrapportages voor het optimaliseren van processen
  • Directe koppeling met HelloFlex om nog efficiënter te werken
backoffice software voor sourcing activiteiten

Complete uitzendsoftware voor
je sourcing activiteiten

FlexService is uitermate geschikt voor efficiënt contractbeheer en het veilig verlonen en factureren. Je hebt uitgebreide opties voor klant- en kandidaatbeheer, en het maken van vacatures en plaatsingen. Ook hebben we alvast verschillende managementrapportages voor je ingericht. Alles om het jou nog makkelijker te maken.

Meeting over uitzendsoftware

Stabiliteit en controle
voor elk type organisatie

Jaarlijks kiezen tientallen ondernemers in de flexbranche voor FlexService. Waarom? Omdat FlexService stabiliteit en zekerheid biedt en je nooit meer betaalt dan je gebruikt. Of je nou net bent gestart of al een aantal jaren aan de weg timmert, wij denken en groeien met je mee.

planning uitzendsoftware

We blijven innoveren,
voor en door onze klanten

FlexService is ontwikkeld in co-makership met onze klanten, brancheorganisaties en auditors. Elk jaar investeren we maar liefst 60% van onze licentiegelden in de verdere ontwikkeling van onze uitzendsoftware.
Dit wordt enerzijds besteed aan data security, nieuwe wet- en regelgeving en slimme innovaties. Anderzijds investeren we in verbeteringen aangedragen door onze gebruikers.

FlexService highlights

Eenvoudig kandidaten en klantrelaties beheren

Met FlexService maak je eenvoudig klanten en kandidaten aan. Met makkelijk te genereren overzichtslijsten kun je snel gegevens inzien en filteren. Alle contacthistorie met klanten en kandidaten is volledig inzichtelijk.

Nauwkeurig en op tijd
verlonen en factureren

Met FlexService uitzendsoftware zorg je voor efficiënte registratie, goedkeuring en verwerking van gewerkte uren. De software helpt je met slimme reminders die er voor zorgen dat jij en je collega’s  nooit meer iets hoeven te vergeten.

Werken vanuit één database door slimme koppelingen

FlexService is te koppelen aan andere pakketten via webservices en XML-berichtgeving. Zo werk je niet meer vanuit verschillende systemen, maar houd je je administratie overzichtelijk in één up-to-date systeem.

Effectiever samenwerken
met de ToDo manager

Om de kwaliteit van je dienstverlening te waarborgen, moet je effectief samenwerken met je collega’s en andere relaties. Met FlexService ToDo maak je eenvoudig op elk moment taken aan en wijs je ze toe aan de juiste persoon.

Snel inzien van de statussen
van je contracten

Met FlexService weet je exact wat je verplichtingen zijn als juridisch werkgever. Uitzendovereenkomsten, inlenersbeloningen, afspraken met klanten en lopende opdrachten zijn eenvoudig terug te vinden en in te zien.

Managementrapportages genereren en delen

Om je inzicht te geven in je periodieke resultaten hebben we meer dan 50 standaard rapportages voor je klaargezet. Exporteer de overzichten met een druk op de knop en deel deze met je stakeholders.

Onze gebruikers aan het woord

Abiant

Door de invoering van FlexService en HelloFlex werken we nog efficiënter. De recruiters zijn nu gefocust op het vervullen van nieuwe aanvragen in plaats van op backoffice-taken.

Luba logo

Luba Groep verwerkt de uren met behulp van FlexService software.
Wij werken nauw samen om onze vestigingen zo zelfstandig mogelijk te laten werken.

Werkman dejong logo

Werkmandejong groeit snel. FlexService is een echte partner en denkt altijd met ons mee. Zo helpen ze ons bij het structureel verbeteren van onze processen en diensten.

Wist je dat...

meer dan 3.000 tevreden gebruikers op FlexService vertrouwen 

Steeds meer intermediairs vertrouwen op de betrouwbaarheid en efficiency die FlexService uitzendsoftware biedt. Wil jij dit ook? Neem dan snel contact met ons op.

we elk jaar 60% van onze licentiegelden investeren in R&D

FlexService belooft stabiliteit en controle. Dat kunnen we alleen waarmaken door continu te bouwen aan onze uitzendsoftware met een team van meer dan 150 software developers.

onze software je ondersteunt bij het werken volgens wet- en regelgeving

Door cao’s te koppelen aan klanten, heb je snel inzicht in cao-verhogingen en minimumlonen. Directe links met het UWV en de Arbodienst helpen je bij verzuimverwerking.