uitzendsoftware,
efficiënt en betrouwbaar
 

Opgericht in 2000

 

FlexService is opgericht in 2000, op verzoek van de branche. In die periode waren er namelijk maar twee uitzendsoftwareleveranciers met sterk verouderde technologie, en geen leverancier die moderne internet-software kon leveren, iets waar de branche dringend op zat te wachten.
De FlexService uitzendsoftware is tot stand gekomen in een langdurige samenwerking met leading customers. Een interessante coalitie van een tiental uitzendbureaus, payroll kantoren, detacheringsbedrijven en recruitment bureaus. Onze leading customers hebben hun beste mensen beschikbaar gesteld om de uitzendsoftware mee te helpen ontwikkelen, door requirements aan te geven en de software te testen. De initiële ontwikkeling heeft circa vier jaar geduurd, en gedurende deze jaren hebben meer dan 40 mensen dag en nacht gewerkt om de uitzendsoftware te ontwikkelen. Dit heeft veel geld gekost. Uiteindelijk is er in die jaren door onze aandeelhouders meer dan tien miljoen euro geïnvesteerd. Al onze leading customers zijn nog steeds tevreden klanten van FlexService.

 
 

Uitzendsoftware voor efficiënte mid- en backoffice processen

 

IDe laatste vijf jaar is veel tijd gestoken om de uitzendsoftware geschikt te maken voor de strenge compliance eisen waaraan beursgenoteerde uitzendbureaus moeten voldoen. Maar ook het steeds verder automatiseren van de mid- en backoffice processen van onze klanten. We zijn er dan ook trots op dat diverse klanten van onze uitzendsoftware slechts één backoffice medewerker nodig hebben om 10 miljoen omzet te kunnen verwerken (credit management niet meegerekend).

 

Onderdeel van HelloFlex group

 

FlexService is onderdeel van HelloFlex group. HelloFlex group heeft de afgelopen jaren diverse prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder een mooie positie in de Deloitte Technology Fast 50, Fabulous 40, FD Gazellen en Dutch Tech Fab 50.

Dutch tech Fab 50
Deloitte
HelloFlex-group-nominatie-FD-Gazellen-omgekeerd
fab40

Ons Team

 
Han R. de Groot, de oprichter van FlexService is grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter van de HelloFlex group, de holding van FlexService. Nardo Lambregts is CEO en mede-aandeelhouder. Han en Nardo werken al tien jaar intensief samen, en zijn van plan om deze samenwerking de komende tien jaar door te trekken. FlexService is inmiddels al 15 jaar gevestigd in Hilversum, in het pand waar ooit KRO Brandpunt werd gemaakt.
 

Han R. de Groot

Oprichter

Nardo Lambregts

CEO

Antoin Bakelaar

Sales Manager
06-52091180

Timo Onink

Implementatie Consultant
06-51486768

Paula van Kordelaar

Sales Consultant
035-6464408

Manon Querngester

Implementatie Consultant
06-54245669

Jordie Kayser

Manager Consultancy & Support
06-13543789

Harriët Musch

Sales Consultant
06-15636510

Dirk van Dijk

Business Consultant
06-46246419

Rinske Koning

Account Manager
06-53495435

Martie Bouw

Implementatie Consultant

Bert Prins

Software
Ontwikkelaar

Jan de Jonge

Software
Ontwikkelaar

John Blaauw

Software
Ontwikkelaar

Ed Schrauwers

Software
Ontwikkelaar

Rene Tol

Manager Software Ontwikkeling

Marcel van Loon

Analist

Rob Hartjes

Analist

Ursula van den Eijk

Analist

Tea Idzenga

Test Management

Jan-Frederik Nieborg

Release Management

Vincent Abrahams

Supportmedewerker