uitzendsoftware,
efficiënt en betrouwbaar
 

Opgericht in 2000

 

FlexService is opgericht in 2000, op verzoek van de branche. In die periode waren er namelijk maar twee uitzendsoftwareleveranciers met sterk verouderde technologie, en geen leverancier die moderne internet-software kon leveren, iets waar de branche dringend op zat te wachten.

 

Co-makership

 

De FlexService uitzendsoftware is tot stand gekomen in een langdurige samenwerking met leading customers. Een interessante coalitie van een tiental uitzendbureaus, payroll kantoren, detacheringsbedrijven en recruitment bureaus. Onze leading customers hebben hun beste mensen beschikbaar gesteld om de uitzendsoftware mee te helpen ontwikkelen, door requirements aan te geven en de software te testen. De initiële ontwikkeling heeft circa vier jaar geduurd, en gedurende deze jaren hebben meer dan 40 mensen dag en nacht gewerkt om de uitzendsoftware te ontwikkelen. Dit heeft veel geld gekost. Uiteindelijk is er in die jaren door onze aandeelhouders meer dan tien miljoen euro geïnvesteerd. Al onze leading customers zijn nog steeds tevreden klanten van FlexService.

 

 

15 jaar verder...

 

Inmiddels zijn we 15 jaar verder. FlexService heeft zich in die tijd bewezen als betrouwbare software partner van honderden uitzendbedrijven, veel kleine bedrijven maar ook enkele tientallen grote en zeer grote bureaus. FlexService heeft inmiddels meer dan 60 medewerkers in Hilversum en in Chernivtsi (Ukraine, company SharpMinds) die continue en geconcentreerd bezig zijn de uitzendsoftware verder te vervolmaken. Onze mensen beschikken niet alleen over diepgaande competenties op het gebied van software ontwikkeling, maar hebben ook gemiddeld meer dan 15 jaar ervaring in de branche. En dat laatste hebben we hard nodig omdat de wereld van uitzenden onder grote druk staat, niet alleen een hoge marge druk, maar ook zeer veel nieuwe wet- en regelgeving. Uitzenden is een echt vak zeggen we wel eens.

Uitzendsoftware voor efficiënte mid- en backoffice processen

 

De laatste vijf jaar is veel tijd gestoken om de uitzendsoftware geschikt te maken voor de strenge compliance eisen waaraan beursgenoteerde uitzendbureaus moeten voldoen. Maar ook het steeds verder automatiseren van de mid- en backoffice processen van onze klanten. We zijn er dan ook trots op dat diverse klanten van onze uitzendsoftware slechts één backoffice medewerker nodig hebben om 10 miljoen omzet te kunnen verwerken (credit management niet meegerekend).

 

Onderdeel van HelloFlex group

 

FlexService is onderdeel van HelloFlex group. HelloFlex group heeft de afgelopen jaren diverse prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder een mooie positie in de Deloitte Technology Fast 50, Fabulous 40, FD Gazellen en  Dutch Tech Fab 50.

Dutch tech Fab 50
Deloitte
HelloFlex-group-nominatie-FD-Gazellen-omgekeerd
fab40

Management team: Han & Nardo

 

Han R. de Groot, de oprichter van FlexService is grootaandeelhouder en bestuursvoorzitter van de HelloFlex group, de holding van FlexService. Nardo Lambregts is CEO en mede-aandeelhouder. Han en Nardo werken al tien jaar intensief samen, en zijn van plan om deze samenwerking de komende tien jaar door te trekken. FlexService is inmiddels al 15 jaar gevestigd in Hilversum, in het pand waar ooit KRO Brandpunt werd gemaakt.

IMG_5944
Nardo Lambregts

Nardo Lambregts

Han. R. de Groot

Han R. de Groot

 

We are looking for you

 

Als je een expert bent op het gebied van uitzenden, al tientallen jaren werkt in de branche, en eindelijk wilt werken bij een uitermate gedreven, kundig en professioneel team, ben je van harte welkom. Wij – en onze klanten – waarderen vakmanschap als geen ander.

Vacatures

contact person

Neem contact op!

E-mail of bel Nelleke Gerrits

035-6464400

Wie is wie

 

Antoin Bakelaar

Sales Manager
06-52091180

Timo Onink

Sales Consultant
06-51486768

Paula van
Kordelaar

Sales Consultant
035-6464408

Harriët Musch

Sales Consultant
06-15636510

Dirk van Dijk

Business Consultant
06-46246419

Manon Querngester

Implementatie Consultant
06-54245669

Jordie Kayser

Manager Consultancy & Support
06-13543789

Martie Bouw

Implementatie Consultant

Rinske Koning

Account Manager
06-53495435

Bert Prins

Software
Ontwikkelaar

Jan de Jonge

Software
Ontwikkelaar

John Blaauw

Software
Ontwikkelaar

Rene Tol

Manager Software Ontwikkeling

Ed Schrauwers

Software
Ontwikkelaar

Rob Hartjes

Analist

Marcel van Loon

Analist

Ursula van den Eijk

Analist

Jan-Frederik Nieborg

Release Management

Tea Idzenga

Test Management

Vincent Abrahams

Supportmedewerker