uitzendsoftware,
efficiënt en betrouwbaar
 

Over FlexService uitzendsoftware

 

Waar is de FlexService uitzendsoftware vooral sterk in?

 

Onze klanten gebruiken de FlexService uitzendsoftware niet alleen voor een foutloze verloning en facturatie, maar ook voor contractbeheer, complexe prijsafspraken en urenadministratie.
De uitzendsoftware is uitermate efficiënt, er zijn intermediairs die meer dan 10 miljoen omzet per jaar verwerken met slechts 1 backoffice medewerker (credit management niet meegerekend). Natuurlijk biedt de FlexService uitzendsoftware ook zeer uitgebreide mogelijkheden voor het beheer van je klantrelaties, contactpersonen, vacatures en kandidaten. Standaard wordt ook matching meegeleverd, gebaseerd op de geavanceerde ElasticSearch matching technologie.

9c5be967-441f-487a-8025-5860185b2c3f_shutterstock_78205567_haver_LR_490x330

We groeien met je mee

 

Onze FlexService uitzendsoftware is schaalbaar. Er zijn jaarlijks tientallen starters die kiezen om hun bedrijf te baseren op FlexService: ze kiezen daarbij voor stabiliteit en zekerheid. Maar ook voor betaalbaarheid. En voor software die mee kan groeien, tot en met een beursnotering aan toe. Wist je dat onze uitzendsoftware voldoet aan alle compliance eisen die gesteld worden aan beursgenoteerde uitzenders?

Uitzendsoftware voor specialisten

 

De uitzendmarkt wordt steeds gespecialiseerder. En specialisten kiezen zonder uitzondering voor FlexService uitzendsoftware. De reden? Omdat onze uitzendsoftware naadloos aansluit op je eigen uitzendprocessen en zeer rijk is in sector-specifieke functionaliteiten. Unieke mogelijkheden die we vaak samen met de specialisten in deze sectoren hebben ontwikkeld.

FlexService is Uitzendsoftware gebaseerd op
co-makership

 

De FlexService uitzendsoftware is ontwikkeld in co-makership met onze klanten in een groot aantal sectoren en met een breed pallet aan dienstverlening, branche-organisaties en auditers.

We investeren elk jaar 60% van onze licentiegelden in verdere ontwikkeling: 50% wordt besteed aan kleine verbeteringen die worden aangedragen door onze klanten, 20% aan nieuwe wet & regelgeving en 30% aan innovaties. Recente innovaties zijn bijvoorbeeld online tools als Sign, Gossip, CAOWijzer, CheckIn en Sourcing.

13663414

Ervaringen met FlexService

 

Gebruikers van de FlexService uitzendsoftware vertellen over hun beleving van onze dienstverlening.

 

Onze Partners

 

logo

Artra

Dyflexis-Planning-Software

CleanJack

IDchecker

ingoedebanen

logo-DutchCloud

Keesing

Knollenstein

Lexmark

ms-logo-site-share

Creditsafe

Textkernel

akyla.

Untitled-12

PEP

Planbition

Poolmanager

Rostar cas Paralax

Uitzendbureau.nl

HelloFlex

Sharpminds

Sharpminds

Sharpminds

 

 

Deezze: FlexService’s application Platform as a Service

 
De FlexService uitzendsoftware is te koppelen met bijna alle andere software en online tools die je wilt gebruiken. De meeste koppelingen zijn al beschikbaar. Onze koppelingen zijn voornamelijk gebaseerd op de SETU standaarden (HR-XML berichten) die de uitzendbranche hiervoor heeft gedefinieerd.
 

Flexservice_logo
arrow
x-image
arrow
y-image
arrow
z-image
arrow

Deezze

 
Deezze is FlexService’s application Platform as a Service (aPaaS).

Deezze zorgt voor een veilige connectie tussen de FlexService uitzendsoftware en je online tools op basis van SETU berichten.

De SETU zorgt voor standaardisatie van elektronisch berichtenverkeer in de branche voor flexibele arbeid. Deezze ondersteunt deze standaarden.

 

SETU_logo     deezze-logo