uitzendsoftware,
efficiënt en betrouwbaar
header_img

FlexService software, efficiënt en betrouwbaar

FlexService 5.0

Maak kennis met de nieuwe user interface!

Met FlexService 5.0 hebben we de software een nieuw en fris uiterlijk gegeven. Vanzelfsprekend is dat de rijke functionaliteit gebleven is, waardoor je de software op dezelfde bekende manier als voorheen gebruikt.

Altijd zichtbaar

Doordat het met de nieuwe interface eenvoudig is om te schalen, is de software goed zichtbaar op verschillende schermgroottes.

screens

Frisse kleuren

De kleurstelling van de schermen en teksten is aangepast. Ook komen de kleuren overeen met andere Windowsapplicaties die je al gebruikt. Op deze manier maak je nog gemakkelijker gebruik van de FlexService software.

monitor

Handige signalen

Ook de kleuren die gebruikt worden als signaalkleuren zijn aangepast. Zo worden bijvoorbeeld afgeronde statussen met groen gemarkeerd en te lage marges met rood aangegeven. Een andere toepassing is dat de contactvoorkeuren duidelijker aangeven welke acties wel of niet van toepassing zijn.

menu

Herkenbare iconen

De iconen in de taakbalk die gebruikt zijn om de verschillende modulen aan te geven, zijn geoptimaliseerd voor een betere user experience.

icons

Flexibele schermen

De breedte van de rechter- en linkerkolom zijn per scherm te wijzigen door de middenlijn te slepen naar de gewenste positie. Op deze manier bepaal je zelf welke informatie je wenselijk vindt om groot op je scherm te tonen.

monitors

Records bekijken

Het scrollen door de records van de geopende module is verplaatst naar de rechterbovenhoek van het scherm. Door middel van pijltjes klik je door naar het volgende record. Ook is het mogelijk om direct naar het eerste of laatste record te klikken.

mobile

Bekijk de video voor meer details

Bel mij terug

Alles nog steeds GUI? Naast de nieuwe GUI laten we je graag zien hoe je nog meer rendement kunt halen uit FlexService. Interessant? Laat dan je contactgegevens achter.