uitzendsoftware,
efficiënt en betrouwbaar

Factoring nodig?

 

Ontvang snel je geld met onze factoring service voor uitzendbureaus en payrollkantoren.

Factoring: Direct je facturen betaald.

Klant worden bij onze factoring service betekent dat je niet langer afhankelijk bent van het betaalgedrag van je opdrachtgever. Wij geloven dat geen enkele uitzendondernemer graag wacht op zijn geld. Daarom financieren wij je facturen voor en betalen meestal binnen 24 uur na het versturen van de factuur het factuurbedrag uit. Daarnaast nemen wij ook je debiteurenbeheer over. Als dat nodig is nemen wij contact op met je debiteur. Dat doen wij zorgvuldig, met oog voor je klantrelatie. Nieuwsgierig?

Met onze factoring service wordt je cashflow planning makkelijker. Zeker in het geval opdrachtgevers een lange betaaltermijn hanteren kan onze voorfinanciering een aantrekkelijke keus zijn.

DSO

28

 DSO = Days Sales Outstanding, het gemiddeld aantal dagen dat een vordering uitstaat bij PSC.

Is factoring iets voor jou?

De kosten die wij rekenen hangen af van een aantal factoren. De belangrijkste daarbij zijn de betaaltermijn van de opdrachtgever, het factuurbedrag en het risicoprofiel. Wij kunnen ook nooit 100% van de factuur voorfinancieren, vaak ligt dit tussen de 70% en 95%, afhankelijk van het risico-profiel. Het restant van het factuurbedrag maken wij dan over op het moment dat je opdrachtgever het volledige factuurbedrag heeft voldaan.

In de meeste gevallen zullen je maandelijkse factoringkosten variëren tussen de 3% en 6%. Deze kosten kan je trouwens opvoeren als bedrijfskosten.

Ontzorgd worden?

Klant worden bij onze factoring service gaat eenvoudig en snel. Om te bepalen of wij je facturen kunnen voorfinancieren controleren wij altijd je opdrachtgever op kredietwaardigheid. Bij akkoord kunnen we direct starten met het voorfinancieren van je facturen.

 

REKENVOORBEELD / 4% FEE
Factuurbedrag excl. btw € 3.000,-
Factuurbedrag incl. btw € 3.630,-
Factoringkosten excl. btw € 3.630,- * 4% = € 145,20
Factoringkosten incl. btw € 145,20 + 21% btw = € 175,70
Voorfinanciering 95 % € 3.448,50
Directe uitbetaling € 3.448,50 - € 175,70 = € 3.272,80
Nabetaling 5 % € 181,50

 

JOUW VOORDELEN
  • Direct je factuur betaald
  • Geen minimale omzetbedragen
  • Geheel flexibele dienstverlening
  • Gebruik eigen factuur lay-out

 

Vraag nu een offerte aan of bel

Antoin Bakelaar

06-52091180