uitzendsoftware,
efficiënt en betrouwbaar

Ervaringen met FlexService

‘Vitae heeft FlexService destijds succesvol geïmplementeerd door het niet als IT-project te beschouwen.’ Hein Pouw, oud-directeur marketing & innovatie Vitae. Experis, voormalig Vitae, is onderdeel van Manpower Group.

Experis

‘In onze branche is snelheid van levensbelang. FlexService zorgt voor nóg meer efficiency in onze organisatie. En wat voor ons ook belangrijk is: we merken dat het team van FlexService de nieuwste technologie stelselmatig wil vertalen in praktische oplossingen – in samenspraak met de gebruikers.’

Exact Pi

‘Kwaliteit krijg je door te kiezen voor het beste gereedschap. Voor de architect is dat het juiste potlood en het juiste papier. Voor ons is het FlexService.’, Siegfried Mulder, Jeroen de Bruijn en Frank Haagedoorn, directieteam Continu.

Continu

‘Wij verlonen dagelijks duizenden mensen en groeien snel. De eisen aan zorgvuldigheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid zijn hoog. Onze groei vraagt een partner die kan volgen, bijsturen en aanpassen.

Cardan

‘Waarom FlexService bij ons past? De mensen van support en implementatie werken zorgvuldig en proactief en stellen zich op als een verlengstuk van onze organisatie. De software groeit met ons mee, ook bij zeer grote volumes.

Payned Payrolling

‘Prokx groeit snel. FlexService groeit met ons mee en helpt ons bij het verder verbeteren van processen en diensten’, zegt Martin Vaanholt, directeur Prokx Payrolling.

Prokx